ro
info@urania.md 022-755-644

Astrologia – este știința, care vă aduce în lumea ocultă. Obiectul și instrumentul său principal de studiu este însuși omul.

În prezent, de oriunde poți auzi plângeri cu privire la greutățile vieții noastre, dificultățile și obstacolele apărute ca de nicăieri. Dar „Sol omnibus Lucet“ – Soarele strălucește pentru toată lumea! Deci, de ce atât de multe accidente, persoane atât de nemulțumiți de viața lor? Pentru a fi fericit – este necesar să credem în posibilitatea de a fericit. Pentru a trăi în pace, iubire si armonie, este necesar de a fi deschis, curat, luminos. Și depinde de claritatea și puritatea conștiinței. Iată de ce sarcina echipei noastre, este de a revigora sufletul uman și de al direcționa către calea de dezvoltare. Da, sarcina nu este una din cele mai ușoare …

Calea spirituală este grea, și cu o mulțime de obstacole. Cu toate acestea, trecând prin toate greutățile, încercăm să ajungem mai aproape de stele. Anume cu ajutorul astrologie putem vedea această cale în mod natural. Din horoscopul individual, din localizarea planetelor în momentul nașterii, puteți vedea și înțelege ceea ce oamenii ar trebui să facă pentru ași dezvolta sufletul lor, pentru a realiza înțelegerea și armonia în relațiile cu un alt suflet.

Vechile state spuneau: „Dacă doriți să schimbați lumea – începe cu tine“ Prin urmare, cel mai important, cu ce ar trebui să înceapă fiecare persoană care caută Lumina, este de a lucra cu sine. Sarcina noastră este nu doar de a furniza informațiile necesare, dar, de asemenea, de a vă ghida să le folosiți în mod corect, pentru ca informația să se transforme în cunoștințe. La urma urmei, cunoașterea este disponibilă numai pentru persoana care are grija de corectitudinea acțiunilor sale, și, prin urmare, sa angajat în mod conștient la dezvoltarea minții și a inimii lui.

Și noi vă vom ajuta!

 

Cu drag,

Echipa Centrului de Cercetări Astrologice „ASTROURANIAS”