ro
info@urania.md 022-755-644

Aprilie! Primăvara pășește din ce în ce mai încrezător! Aerul este plin de aroma plantelor și florilor! Și chiar vrem  să credem în tot ce este mai bun!

 

3 aprilie - Mercur intră în Taur. Viteza de gândire scade, toate informațiile nu sunt absorbite imediat. Conflictul este redus la minimum, dar încăpățânarea se intensifică. Noi cunoștințe se fac încet. Bun pentru muncă și studiu, unde este nevoie de perseverență și calitate. Stimulul financiar își va da rezultatele.

 

11 aprilie - Venus intră în Gemeni. În această perioadă, preferințele în dragoste se schimbă. Toată lumea se conectează la o undă usoara, se străduiește pentru noi senzații, contactele pot fi de scurtă durată, adesea prin internet. Dragostea poate fi trecătoare și se va seca în momentul în care partenerii nu au ce să-și spună unul altuia.

20 aprilie - Soarele trece în zodia Taurului - acest lucru ne va permite să devenim mai prudenți, practici și perseverenți. Va fi mai dificil să iei decizii cu privire la ceva nou și tot ceea ce trebuie să folosești o abordare flexibilă. Comunicarea cu natura sau un scaun confortabil în fața televizorului cu un sandviș delicios va ajuta la ameliorarea stresului.

20 aprilie - Coridorul eclipselor va începe cu o eclipsă de soare pe axa Berbec - Balanță - aceasta este o anumită perioadă de timp în care zilele de la începutul și sfârșitul ei sunt cele mai nefavorabile, adică zilele de eclipse. Perioada dintre ele afectează oamenii pur individual. Dar există recomandări generale, ce încă nu ar trebui făcute în această perioadă de timp.

Merită să vă abțineți de la: începutul unor chestiuni importante; operații chirurgicale; certuri cu rudele si prietenii. dacă te hotărăști să renunți, va fi pentru totdeauna și nu va mai fi cale de întoarcere. În timpul acestei eclipse, putem simți un impuls puternic de a acționa impulsiv. Este important să evitați concluziile pripite și acțiunile impulsive.

21 aprilie - Mercur intră în mișcare retrogradă. Din punct de vedere al ezoterismului, aceasta este o întoarcere în trecut, o regândire a experienței acumulate.

În viața obișnuită pot începe dificultăți în domeniul comunicării, conflicte și neînțelegeri. Poate reluarea vechilor relații, dragoste sau prietenie.

Încă o dată, vă reamintim ce este mai bine să nu faceți în această perioadă:

Este mai bine să amânați tranzacțiile financiare mari. Nu trebuie să împrumutați bani sau să  dați pe înprumut, nu cumpărați nimic nou, în special echipamente. Nu este recomandat să începeți proiecte noi. Este mai bine să scrieți ideile și planurile pentru a le implementa mai târziu. Este indicat să amânați semnarea documentelor importante, schimbarea locului de muncă și intrarea într-o nouă poziție.

Operațiile chirurgicale trebuie evitate, astfel încât să nu existe repetări în viitor. Când călătoriți, trebuie să fiți atenți la orarele de trafic (se pot schimba), sunt posibile și probleme tehnice, defecțiuni ale vehiculului și circumstanțe neprevăzute.

Care este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă:

Este posibil și necesar să punem lucrurile în ordine, treburile și în casă, de exemplu, să faceți ordine in chipa de documente. Curăță lista de prieteni din rețelele sociale, efectuează un audit în partea informațională a vieții tale. Poți să termini ceea ce ai început, să mergi în locuri unde ai fost deja, să cumperi lucruri folosite. Finalizați proiecte vechi.

Zile favorabile aprilie 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

1.04.2023, 15:07 - 2.04.2023, 9:02 - Luna în Leu

Leul este un semn festiv, este foarte norocos că este o zi liberă, organizează-ți ceva care să-ți aducă bucurie. Poate o mică vacanță pentru familie, prieteni, poate o excursie la mall, la teatru, la cinema sau la un concert. Este bine să vă reîmprospătați și chiar să vă reînnoiți coafura. Aceste emoții te vor încărca, vor da un stimul pentru câteva zile înainte.

13.04.2023, 12:12 - 13.04.2023, 17:13 - Luna în Capricorn

Nu cea mai ușoară din punct de vedere emoțional, dar o perioadă foarte eficientă și productivă, dacă îți organizezi corect ziua. Capricornul indică faptul că toate întreprinderile nu se vor mișca rapid, dar poți conta pe stabilitate și longevitate.

15.04.2023, 5:08 - 15.04.2023, 18:15 - Luna în Vărsător

O perioadă bună pentru activitate intelectuală, studiu, comunicare. Activitatea pe internet poate da roade. Favorabil pentru cumpărături, de exemplu, tehnologie. Petreceți mai mult timp în aer liber în acest weekend. Sunt recomandate practicile de respirație.

16.04.2023, 11:59 - 17.04.2023, 21:56 - Luna în Pești

Este momentul în care suntem mai impresionați, intuitivi și avem tendința de a ne relaxa, e bine că sunt zile libere. Ne odihnim, ne umplem prin muzică, natură, comunicare plăcută, practici meditative, rugăciuni. Și luni, nu ar trebui să planificați lucruri care necesită mult efort. Recomandare celor care lucrează – nu vă grăbiți, astfel veți avea mai mult timp.

27.04.2023, 0:09 - 27.04.2023, 2:40 - Luna în Rac

Poate că această perioadă va fi utilă „bufnițelor”, celor care lucrează de la distanță, care locuiesc în alte fusuri orare. Internetul nu ne limitează în timp, prin urmare, puteți posta un anunț, să lansați un anunț, să anunțați începutul unei acțiuni sau al unui proiect. Sau doar faceți cumpărături utile în magazinul online.

28.04.2023, 22:26 - 29.04.2023, 13:52 - Luna în Leu

Pentru a obține un rezultat satisfăcător, fă în această perioadă ceea ce este important și interesant pentru tine. Când Luna se află în acest semn, interesul personal este adesea un bun motivator. Un moment bun pentru cumpărături, mai ales dacă acest proces vă aduce bucurie. Puteți face o programare la un coafor, vă puteți planifica un program cultural și de divertisment, ar fi bine să lucrați cu copiii.