ro
info@urania.md 022-755-644

Vara se apropie de sfârșit. Mai este timp să te relaxezi și să te bucuri de zilele însorite. Luna aceasta va exista ocazia să vă reconsiderați relațiile personale, să încercați să le restabiliți sau să plecați complet. Este mai bine să nu creați conexiuni noi.


Din 23.08 - Soarele trece în zodia Fecioarei. Moment bun pentru totalizare și planificare. Și, de asemenea, poate exista și dorința de a pune lucrurile în ordine în afaceri și documente. O formulare clară a gândurilor va fi mai ușoară, profitați de moment. În același timp, există tendința de a-i critica pe ceilalți, de a le sublinia lipsurile. Pentru a nu crea teren pentru conflicte, amintiți-vă că nu există oameni ideali.

Din 23.08 până în 15.09 - Mercur se intoarce in miscare retrograda. Întoarce-te în trecut, întorcându-te spre interior, regândind experiența dobândită.

În viața obișnuită, pot aparea intrebari în domeniul comunicațiilor, de exemplu, neînțelegeri. Este posibila reinnoirea vechile relații.

Ce este mai bine să nu faci în această perioadă:

Este mai bine să amânați tranzacțiile financiare mari. Nu trebuie să împrumutați bani, nu cumpărați nimic nou, în special echipamente. Nu este recomandat să începeți proiecte noi. Este mai bine să scrieți ideile și planurile pentru a le implementa mai târziu. Este indicat să amânați semnarea documentelor importante, schimbarea locului de muncă și intrarea într-o nouă poziție.

Operațiile chirurgicale trebuie evitate, astfel încât să nu existe repetări în viitor. Când călătoriți, trebuie să fiți atenți la orarele de trafic (se pot schimba), sunt posibile și probleme tehnice, defecțiuni ale vehiculului și circumstanțe neprevăzute.

Ce poți face în această perioadă:

Este posibil și necesar să punem lucrurile în ordine în treburile și în casă, de exemplu, să curățați molozul. Curăță lista de prieteni din rețelele de socializare, efectuează un audit în partea informațională a vieții tale, termină ceea ce ai început, călătorește în locuri unde ai fost deja, cumpără lucruri uzate, finalizează proiecte vechi.

Din 27 august, Marte intră în zodia Balanței. În această perioadă, o persoană este mai dependentă de mediu, de nevoia de a negocia, decât de inițiativa și activitate personală. Situațiile formate ne vor obliga să ne coordoneze deciziile și să acționam în comun sau prin cineva. În cel mai rău caz, numărul conflictelor între parteneri crește, este greu să fii de acord cu cineva, să ajungi la un compromis


Zile favorabile august 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

04.08.2023, 6:15 - 05.08.2023, 4:20 - Luna în Pești

Sfârșitul săptămânii de lucru și Luna în ultimul semn zodiacal - aprovizionarea cu energie este mică, dar folosind intuitiv resursa, fără efort, poți face multe. Puteți programa o consultație cu un psiholog. Încercați să vă faceți timp pentru lucruri care ușurează stresul. Somnul de calitate este important, este bine să fii în natură lângă apă, să petreci practici meditative.

09.08.2023, 03:21 - 13:38 - Luna în Taur

Taurul este un semn practic și solid care va contribui la eficiență și productivitate în toate problemele de astăzi. Principalul lucru este fără grabă, într-un ritm confortabil, astfel încât să nu apară rezistență internă. Fă ceva plăcut, acordă atenție corpului, nu-ți ignora dorințele și nevoile, în limitele rezonabilului și utilului.

17.08.2023, 11:40 - 19.08.2023, 11:50 - Luna în Fecioară

Această perioadă nu se descurcă fără un aspect tensionat, dar este construită într-o configurație foarte pozitivă, așa că ar trebui să fii atent la aceste zile dacă trebuie să începi ceva, să te decizi, să cumperi, să negociezi ceva. Un moment bun pentru studiu, examinare, proceduri medicale, punerea lucrurilor în ordine în documente, la birou și acasă.

23.08.2023, 22:20 - 24.08.2023, 8:09 - Luna în Scorpion

În regiunea noastră, probabil că este mai bine să dormi. În perioadele Lunii în semne de apă, suntem deosebit de sensibili. Practicile transcendentale, practicile de vise lucide, pentru amatori vor fi eficiente... Iar rezidenții din alte fusuri orare pot fi folosiți, de exemplu, pentru a lua decizii importante, pentru a lansa proiecte care necesită multă energie și curaj.

26.08.2023, 16:05 - 28.08.2023, 14:48 - Luna în Capricorn

Întreaga perioada de trecere a Lunii prin semn este fără aspecte tensionate, dar pentru Luna, Capricornul este semn complicat, iar planeta Pluto, pe care Luna o întâlnește în drum, este foarte dificilă. Nu ne relaxăm, ne organizăm și muncim, atunci totul va fi bine. Va fi mai ușor să vă concentrați și să faceți ceea ce nu este ușor în aceste zile.