ro
info@urania.md 022-755-644


Aspecte ale săptămânii.

17 iulie. 

Mercur - Pătrat - Jupiter.

lăudâ.

20 iulie.

Marte - Opoziție - Saturn. 

Restricție de activitate.

22 iulie.

Soare - Opoziție - Pluto. 

Nesupunere față de echipă.

23 iulie.

Intrarea Soarelui în Leu.

BERBEC. 

Vizita este îndoielnică în ceea ce privește calitatea performanței va fi prea scumpă.

 Risc de rănire fizică în urma impactului. 

Încăpățânarea ta va provoca conflicte în relația cu părinții tăi.

TAUR.

 O dispută cu membrii familieiei, în care îți vei apăra cu zel punctul de vedere. 

Copiii pot avea probleme traumatice de sănătate. 

Nu trebue să trezești în mod intenționat sentimente neplăcute la oamenii obișnuiți sau la tovarășii de călătorie.

GEMENII. 

Încercări nereușite de a dovedi cuiva de pe internet că greșește. Acțiunile tale vor provoca respingere și proteste violente din partea rudelor. Veți fi predispus la cheltuieli nesăbuite pentru a impresiona.

RAC. 

Nu lua în serios promisiunile financiare ale sponsorilor. Trecând examenul de conducere, riscați să intrați într-un accident. Egocentrismul și aroganța voastră vor împiedica persoana iubită să vă vadă virtuțile.

LEU.

Atitudine critică față de autorități, neîncredere în sef. Pentru munca depusă, vor plăti mai puțin decât a promis sau deloc.

Secretul nesănătos, anxietăți interne și temeri.

FECIOARĂ. 

Subestimarea dificultăților asociate călătoriilor în străinătate. Încăpățânarea ta va duce la un conflict de lunga durata cu partenerul tău. Riști să complici relațiile cu prietenii.

CANTARE. 

Nu ar trebui să ai încredere într-un prieten pentru o returnare rapidă a unei sume de bani împrumutate. Pericolul este reprezentat de câinii vagabonzi și animalele mari. Nu ai puterea de a rezista confruntarii cu seful.

SCORPION. 

Atitudine nejustificat de optimistă față de informațiile de la un partener de afaceri. Participarea la acțiuni politice poate duce la revolte. O călătorie lungă este, de asemenea, extrem de nefavorabilă din cauza instabilității sociale.

SAGETATOR.

Multă agitație la locul de muncă din cauza unui nou proiect supărător. Acuzații de neglijență și neprofesionalism din partea șefului. Suprasolicitarea și declinul puterii mentale.

CAPRICORNUL.

 Informațiile neplăcute despre probleme la copii vor fi exagerate. Călătoria va fi amânată pe termen nelimitat. Vei fi atras de evenimentele altora de care nu ai nevoie.

VARSATOR. 

Dispute ideologice în familie între părinți și cealaltă jumătate a ta. Criză în sectorul financiar, pierderi de bani. Din cauza ambițiilor, relațiile cu colegii pot fi complicate.

PEŞTE. 

O mulțime de întâlniri și apeluri telefonice inutile. Acțiunile partenerului tău pot fi împotriva intențiilor tale. Dacă proiectele tale creative sunt criticate, rezultatul va fi ego-ul tău rănit.