ro
info@urania.md 022-755-644


Aspectele săptămânii.

24 iulie.

Mercur - Pătrat - Uranus. 

Supraîncărcare informațională.

27 iulie. 

Mercur - Conjuncție - Venus. 

Selectivitate în contacte.

28 iulie. 

Intrarea lui Mercur în Fecioară.

BERBEC. 

Apeluri enervante de la copii care au nevoie urgenta de bani de la tine. Pe Internet, vei fi captivat de jocuri romantice

TAUR. 

Vei fi enervat de orice remarcă meschină din partea părinților tăi. Dar cu oaspeții în casă, vei putea menține mai ușor o conversație despre pictură și muzică.

GEMENII. 

Este posibil să fii blocat brusc pe rețelele sociale. Dorința de a consolida contactele sau de a îmbunătăți relațiile cu frații sau verii va crește.

RAC.

O ceartă bruscă într-o echipă de oameni asemănători din cauza banilor puțini. Și în această situație, va trebui să vă asumați rolul de pacificator.

LEU. 

Instrucțiunile sefilor nu sunt percepute, informațiile pur și simplu nu vin în minte. Toată atenția îți este atrasă pentru a crea o imagine de atractivitate.

FECIOARĂ. 

Anularea neașteptată a zborului la aeroport, puteți rămâne blocat pentru o perioadă într-o călătorie lungă. Dar în acest mediu ai șansa să te împrietenești cu o persoană drăguță.

BALANTA.

Primesti vești șocante de la prieteni. 

Veți simti o  nevoia urgentă de a vă împărtăși gândurile cu oameni care au aceleași idei.

SCORPION. 

Planurile de muncă se vor schimba dramatic din cauza comportamentului inadecvat al soțului/soției. Ascultă sfaturile superiorilor tăi și evaluează situația mai calm.

SAGETATOR.

 La locul de muncă, electronicele se vor comporta capricios. Veți putea să comunicați plăcut și să întăriți relațiile cu rudele din partea soțului/soției.

CAPRICORNUL. 

O aventură prost concepută este plină de pierderi bănești. Cel puțin puteți obține beneficii fiscale sau de asigurare.

VARSATOR. 

Relație dificilă cu electrocasnicele din casa ta din vina soțului tău, care va porni în locul greșit. Ei bine, vei putea să-ți calmezi partenerul găsind cuvintele potrivite.