ro
info@urania.md 022-755-644

Mijlocul verii, natura face plăcere ochiului, iar vremea ne răsfăță! Este timpul să vă relaxați și să vă reîncărcați!

10 iulie - Marte intră în Fecioară. Energia este direcționată spre muncă și serviciu, toată lumea devine mai harnici, apare dorința de a  pune totul în ordine, să triem molozul, să punem totul la locul său și să efectuez un revizuire. O conștiință curată, o datorie devină împlinită devine mai importantă decât banii.

11 iulie - Mercur intră în Leu. Comunicarea este activată, dorința de a păstra atenția ascultătorilor crește, știrile se transformă într-o sensație, vrei să insiști pe cont propriu, să-ți arăți nivelul de cunoștințe și erudiție, într-un fel să te evidențiezi din mulțime.

23 iulie - Soarele intră în Leu. În primul rând, se adaugă energia, optimismul și încrederea în sine. Vreau să trăiesc, să mă bucur și să  împărtășesc cu generozitate. Unii devin mai puternici și mai persuasivi. Puteți încerca să vă îndepliniți visul.

Din 23.07 până în 4.09 - Venus devine retro (în zodia Leului). Această perioadă este nefavorabilă:

  - pentru noile relații romantice, deoarece acestea pot fi de scurtă durată.

- pentru logodna si nunta.

- pentru a deschide o nouă afacere sau a lansa un nou tip de produs, a face prezentări etc. Deoarece fluxul de numerar în această perioadă poate fi instabil.

- pentru achiziționarea de obiecte de artă, obiecte de valoare și de statut, bijuterii.

- pentru operatii plastice, noi proceduri cosmetice.

Această perioadă este favorabilă:

- pentru reconcilierea cu cealaltă jumătate a lui, restabilirea vechilor relații. Sau să te eliberezi de o relație deja moartă.

- pentru vânzarea și cumpărarea de obiecte uzate, antichități, bunuri vechi.

- este recomandat să petreceți timp admirând frumusețea naturii, bucurându-vă de contemplarea artei artiștilor etc.

Zile favorabile iunie 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

07.07.2023, 7:47 - 08.07.2023, 21:21 - Luna în Pești

Aceasta este o perioadă care nu este cea mai potrivită pentru activități intensive care necesită multă energie și forță, dar folosind intuitiv resursa, fără efort, poți face multe. Și este indicat să-ți aloci timp pentru ceea ce te relaxează: este important să dormi suficient, să asculți muzică, să fii în natură lângă apă, să conduci practici de meditație, să mergi la templu.

11.07.2023, 2:56 - 13.07.2023, 9:10 - Luna în Taur

Am evidențiat întreaga perioadă a trecerii Lunii prin Taur și, în ciuda faptului că există un aspect tensionat, perioada este destul de pozitivă. Practicitatea și minuțiozitatea Taurului vor contribui la eficiență și productivitate în toate aspectele. Principalul lucru este să nu vă grăbiți, setați-vă un mod confortabil, astfel încât să nu existe rezistență internă.

20.07.2023, 4:55 - 17:08 Luna în Leu

Fă ceea ce este personal important și interesant pentru tine astăzi și aceasta este cheia unui rezultat satisfăcător. Vă rugăm să vă faceți cumpărături, mergeți la salon, o perioadă bună pentru o tunsoare, părul va crește mai bine. Puteți planifica un program cultural și de divertisment, ar fi bine să lucrați cu copiii.

23.07.2023, 4:00 - 7:05 - Luna în Fecioară

Perioada favorabilă cade noaptea și dimineața devreme, așa că poate fi folosită de cei care lucrează de la distanță, promovează proiecte online, pleacă la drum, locuiesc și lucrează în altă regiune. Moment bun pentru practicile de wellness. Este, de asemenea, bun pentru procedurile de salon, dar amintiți-vă că Venus este în retro, mergem la un maestru de încredere, facem coafuri practicate.

30.07.2023, 6:44 - 01.08.2023, 5:12 - Luna în Capricorn

Întreaga perioadă a călătoriei Lunii în Capricorn, fără aspecte tensionate, dar se termină cu un aspect nu simplu, iar acest lucru trebuie reținut. De exemplu, dacă începeți, atunci doar acele proiecte care prevăd o dezvoltare lungă, minuțioasă și profundă. Este bine dacă implică un număr mare de persoane sau sunt legate de ocult. Aceasta nu este o poziție ușoară pentru Lună, o perioadă în care este greu să te relaxezi, să ai încredere. Dar poți planifica lucruri care au fost amânate pentru mai târziu, păreau grele și insuportabile.