ro
info@urania.md 022-755-644

A venit vara! Și ne dorim să ne bucurăm din plin de această perioadă minunată a anului, indiferent de situațiile care ne înconjoară!

 

6 iunie - Venus intră în Leu. Perioada in care iti doresti complimente, admiratie si marturisiri pasionale. În aceste zile, numărul întâlnirilor romantice crește. Sentimentele devin arzătoare, pasionale, se manifestă deschis și chiar oarecum teatral. Îndrăgostiții devin mai generoși.

11 iunie - Mercur intră în Gemeni. Crește curiozitatea, iar aceasta, la rândul său, duce la o dorință de mai multă comunicare, schimb de informații. Este mai ușor să-ți extinzi cercul social. Toate cazurile care necesită inteligență, flexibilitate, mobilitate vor avea mai mult succes decât de obicei.

22.06 - Soarele intră în Rac. Aceasta este o perioadă în care o persoană devine dependentă de starea sa emoțională, sensibilă și excesiv de receptivă la ceea ce se întâmplă în jur. Calitățile de afaceri fac loc intuiției. Principalul lucru este să ai grijă de rude. Din ce in ce mai mult iti doresti caldura si confort, iar sa te incordezi - dorinta este din ce in ce mai mica.

27.06 - Mercur intră în Rac. Toată lumea devine foarte sensibilă la informațiile pe care le primește. Este mai ușor să înțelegeți adevăratele intenții ale unei persoane și destul de dificil să ascundeți o minciună. Imaginația și intuiția sunt îmbunătățite, iar gândurile sunt adesea ocupate cu treburile personale sau de familie.

Zile favorabile iunie 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

 

02.06.2023, 15:15 - 3.06.2023, 3:50 - Luna în Scorpion

Sfârșitul săptămânii de lucru, Luna nu se află într-un simplu semn psihologic, dar aspectele armonioase înmoaie dificultățile, iar energiile Scorpionului dau ton, o disponibilitate de a acționa rapid și eficient, de a investi energie în intenția ta. Luna crește, poți lansa, de exemplu, un proiect de afaceri. O zi bună pentru practici psihologice, oculte.

05.06.2023, 10:31 - 07.06.2023, 7:39 - Luna în Capricorn

Întreaga perioadă de mișcare în Capricorn, Luna fără aspecte stresante. „Începe de luni” este bine. Dacă te organizezi, te concentrezi, poți obține un rezultat stabil. Având în vedere situația de pe cer, este o perioadă intensă emoțional. Și în aceste zile va exista o oportunitate de a te controla și de a lua deciziile corecte.

15.06.2023, 11:55 - 16.06.2023, 4:36 - Luna în Taur

Luna este în al 4-lea trimestru, ora nu este cea mai potrivită pentru întreprinderi. Dar pentru a finaliza ceva frumos, va ieși bine. Timp favorabil pentru procedurile de salon, cumpărături plăcute, grădinărit. Fă ceea ce te face fericit, iar rezultatul cu siguranță te va mulțumi.

25.06.2023, 21:30 - 26.06.2023, 1:23 - Luna în Fecioară

Intervalul nu este lung, ora nu este cea mai convenabilă pentru teritoriul nostru, dar în epoca noastră interactivă, când mulți oameni lucrează pentru alte regiuni, poate fi tocmai potrivit. Poate fi folosit pentru achiziții online mici și utile. Practicile de wellness înainte de culcare vor fi foarte eficiente.

30.06.2023, 7:10 - 17:20 - Luna în Scorpion

Astăzi există o oportunitate de a direcționa energiile Scorpionului către cele mai pașnice și creative scopuri și obiective, va fi mai ușor să faci față stresului intern. Bun pentru tranzacții financiare, investiții. Momentul perfect pentru practici energetice.