ro
info@urania.md 022-755-644

Eată și primăvara! Ne așteaptă o lună încărcată de evenimente astrologice.

Saturn și Pluto intră în semne noi.

Pe 21 martie, începe următorul An Nou astrologic! În aceeași zi, sărbătorim echinocțiul de primăvară. Strămoșii noștri credeau că în această zi lumina și întunericul sunt împărțite în mod egal și apoi începe înoirea naturii.

 

3.03 - Mercur trece în semnul zodiacal Pești. În comunicare, este important să evitați evaluările extreme și să nu pierdeți legătura cu realitatea. Este necesară prudență în colaborarea cu documentele, cu documentația contabilă, astfel încât greșelile și erorile să nu se întoarcă mai târziu cu probleme. În afaceri, intuiția va funcționa mai precis decât logica.

7.03 - Saturn trece în semnul zodiacal Pești. O astfel de tranziție are loc o dată în 29 de ani. Timp de 2,5 ani va fi în acest semn. Aceasta este o perioadă dificilă din punct de vedere psihologic, deoarece în acest moment apar nemulțumiri vechi sau o conștientizare a actelor lor neobișnuite, iar pe această bază există un sentiment de vinovăție și pocăință. Starea sumbră și deprimată, poate fi simțită. Este important să găsiți puterea de a vă deplasa în continuare contra dificultăților. Sarcina lui Saturn ne ajută să devenim mai maturi și este responsabilă pentru acțiunile noastre. Efectuarea diferitelor practici psihologice va face posibilă menținerea stabilității interne. Cei apropiați pot avea nevoie de mai multă atenție și participare în această perioadă.

17.03 - Venus trece ca semnul zodiacal al Taurului. Un moment foarte favorabil pentru dragoste, a face curte și pentru a-i mulțumi pe cei dragi cu un cadou scump, toate acestea vor fi apreciate. Relațiile existente vor deveni mai puternice, iar relațiile noi vor fi construite fără grabă și forfotă. Veți dori să vă răsfățați cu lucruri frumoase, solide, să vă aranjați, să faceți cumpărături sau să mergeți la un restaurant confortabil.

19.03 - Mercur trece ca semn al Berbecului. Viteza percepției și prelucrării informațiilor crește brusc, deși știrile pot fi exagerate. În aceste zile puteți fi atrași atrasi să vorbiți direct sau să vă impuneți punctul de vedere, motiv pentru care sunt posibile certuri și conflicte.

21.03 - Soarele trece în semnul zodiacal al Berbecului - Ziua echinocțiului de primăvară. Anul Nou astrologic. Există o perioadă de reînnoire și creștere a forțelor. E timpul să te trezești din hibernarea de iarnă!

23.03 - Pluton trece în semnul zodiacal al Vărsătorului. Sensul unui astfel de eveniment este uriaș, data viitoare Pluto va intra în Vărsător aproximativ  peste 200 de ani. În acest semn se va mișca 20 de ani. Pluto este o planetă a transformării cardinale, ear uneori transformații dureroase. Astfel de planete sunt principalele motoare ale proceselor globale, nu veți putea să vă mențineți în stilul vechi. Vom avea o smucitură în dezvoltarea tehnologiei și științei, tehnologiei spațiale, digitalizării și ingineriei genetice, într-un cuvânt, o călătorie interesantă în Lumea Nouă.

03.25 - Marte trece în semnul zodiacal Rac. În această perioadă, dorința de a lucra poate depinde de dispoziție. Va fi dificil să riști sau să ei o decizie serioasă. Apare necesitatea de a ne ocupa cu întrebările casnice, să îi ajutăm pe părinți, să ne aflăm în grădină sau să înceapem să restructurăm apartamentul.

Zile favorabile martie 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi semnul zodiacal).

08.03.2023, 06:39 - 16:06 - Luna în Fecioară

Luna este încă în semnul lunei pline, dar partea cea mai grea a rămas în urmă. Un aspect armonios cu Pluto dă energie și capacitatea de a rezolva în mod constructiv problemele de zi cu zi, de a face o mulțime de lucruri și de a nu obosi. Cumpărăturile, procedurile de la salon pot fi incluse în program, pentru ca la sfîrsitul zilei să fiți irezistibile. Vacanță plăcută, drage doamne!

12.03.2023, 7:43 - 13.03.2023, 08:58 - Luna în Scorpion

Există șansa de a petrece această duminică din plin, pentru a obține o serie de impresii plăcute. Acest lucru se poate datora comunicării interesante, bune pentru plimbare, activității intelectuale, practicilor psihologice, cineva poate să meargă la film. Fiecare își alege singur ceea ce îi umple emoțional la maximum. În orice caz, acest lucru va contribui la un început de succes al noii săptămâni.

15.03.2023, 5:45 - 10:49 - Luna în Săgetător

Perioada nu este deloc lungă, dar amintiți-vă că momentul începerii este important, iar acest lucru nu necesită mult timp. Puteți pleca într-o excursie, puteți începe să studiați, puteți lansa o companie de publicitate sau un fel de proiect.

16.03.2023, 16:17 - 17.03.2023, 16:13 - Luna în Capricorn

Capricornul este considerat un semn dificil pentru Lună, iar ultimul aspect al acestuia nu este cel mai ușor - o conjuncție cu Pluto. Dar mișcarea armonioasă a semnului pentru o perioadă atât de lungă face ca acest timp să fie potrivit pentru afaceri importante care necesită efort și răbdare.

18.03.2023, 18:50 - 19.03.2023, 12:32 - Luna în Vărsător

O perioadă bună pentru activitate intelectuală, învățare și comunicare. Activitatea pe internet poate da roade. Mulți pot avea idei foarte neobișnuite și cineva va începe chiar să implementeze proiecte originale îndrăznețe.

22.03.2023, 16:52 - 23.03.2023, 19:12 - Luna în Berbec

Energiile lunii noi sunt încă foarte puternice.   Nu se merită inițierea unor proiecte care necesită mult efort. Însă Luna este în creștere. Această perioadă poate fi folosită pentru planificare, motivare, organizare importante evenimente pregătitoare.

23.03.2023, 20:43 - 25.03.2023, 1:52 - Luna în Taur

Acesta este momentul pentru o acțiune chibzuita și temeinică. Bun pentru rezolvarea cazurilor practice, începutul proiectelor pe termen lung; curs de recuperare, vindecare; achiziții scumpe, dar cu siguranță utile, aplicabile, necesare.

30.03.2023, 9:30 - 16:45 - Luna în Rac

Luna este într-un semn puternic pentru sine, cu aspecte care ne sporesc sensibilitatea. Este favorabil pentru activități legate de artă, psihologie, medicină. Partea puternică este intuiția. Este mai dificil acolo unde este nevoie de presiune și tensiune, astfel de cazuri, dacă este posibil, ar trebui amânate.