ro
info@urania.md 022-755-644

În sfârșit e primăvară! În fiecare zi, soarele încălzește din ce în ce mai mult pământul! Aș vrea să cred că toți vom deveni puțin mai calzi, mai buni și mai toleranți unul cu celălalt!

În martie începe un nou an astrologic! În aceeași zi sărbătorim echinocțiul de primăvară. Strămoșii noștri credeau că în această zi lumina și întunericul sunt împărțite în mod egal și apoi începe reînnoirea în natură.

 

10.03 – Mercur a trecut în zodia Berbec Viteza de percepere și procesare a informațiilor crește. Concentrarea și logica sunt îmbunătățite și este ușor să fii persuasiv. În zilele noastre este tentant să faci comentarii și să exprimi o opinie personală și categoric, motiv pentru care deseori izbucnesc dispute și conflicte.

11.03 – Venus trece în semnul Peștilor. Oamenii devin mai romantici, sensibili și sentimentali. Iar dragostea este atot consumatoare, dar uneori artificială și nesigură. Sunt posibile lacrimi nerezonabile, nemulțumiri exagerate, isterie, precum și atacuri de compasiune sau euforie emoțională.

20.03 – Soarele trece în semnul Berbecului. Ziua echinocțiului de primăvară. De la această dată, ziua va deveni treptat mai lungă decât noaptea. Începe o perioadă de reînnoire și întinerire. Este timpul să participi activ la implementarea planurilor tale!

23.03 – Marte trece în semnul Peștilor. Activitatea și determinarea în această perioadă depind foarte mult de starea emoțională și de motivație, altfel, fără inspirație, este greu să te implici în muncă. Este mai ușor să lucrezi în singurătate sau în secret, sau adevăratele motive pentru acțiuni sunt ascunse cu grijă. Problemele cu rudele pot deveni un stimulent pentru activitate.

Zile favorabile martie 2024

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus; acestea sunt perioade în care Luna, înainte de a părăsi semnul, este doar pe aspecte armonioase).

03.2024, 19:55 - 02.03.2024, 9:47 – Luna în Scorpion

Scorpionul nu este un semn ușor pentru Lună, ceea ce înseamnă că nu este un semn ușor pentru a trăi în această perioadă. Ea a intrat și în ultima fază a ciclului, să ne păsrăm puterile și să facem un bilanț. O perioadă bună pentru repararea a ceea ce este stricat, resuscitarea vechiului, pentru a scăpa în sfârșit de ceea ce este inutil și, ca urmare, puteți simți o mare satisfacție.

03.04.2024, 23:15 - 03.06.2024, 21:34 – Luna în Capricorn

Toată perioada de trecere prin Capricorn, Luna este fără aspecte stresante, așa că fără grabă, fără agitație, poți face o mulțime de lucruri utile. Favorabil pentru chestiuni practice, perfecționarea abilităților, rafinarea a ceea ce trebuie îmbunătățit. Ne bazăm pe experiența oamenilor în vârstă și mai experimentați și dezvoltăm răbdarea.

11.03.2024, 2:19 - 12.03.2024, 13:07 – Luna în Berbec

Berbecul este un semn activ - aceasta este o perioadă în care toți suntem oarecum supraexcitați, mulți vor avea dorința de a se implica în procese active. Dar, Luna este încă la sfârșitul ciclului, așa că nu cedați tentației, nu vă implicați în ceva nou fără să vă gândiți bine. Este mai bine să folosiți energia pentru a finaliza ceea ce a început mai devreme.

14.03.2024, 18:05 - 15.03.2024, 0:28 – Luna în Taur

Taurul este un semn moale, cald, dar în timpul zilei era „fierbinte” și tensionat. Și acum poți să iei o pauză de la intensitatea zilei, să devii conștient și să ai grijă de tine. Puteți să vă înscrieți la un salon, să mergeți la cumpărături sau pur și simplu să gătiți ceva delicios. Cei care nu sunt legați de timp la locul de muncă sau locuiesc în alte fusuri orare pot lansa proiecte care vor câștiga treptat putere și vor rămâne sustenabile pentru o lungă perioadă de timp.

18.03.2024, 17:45 - 19.03.2024, 20:52 – Luna în Rac

Începutul săptămânii, Luna este într-un semn puternic pentru noi, ceea ce înseamnă că ne încadram mai ușor în circumstanțele propuse, fără a uita de nevoile noastre. Prinde energiile perioadei care te ajută să te relaxezi și să ai încredere în circumstanțele tale. Sensibilitatea crește, ai încredere în intuiția ta. Bun pentru cumpărături, în special pentru produsele alimentare.

29.03.2024, 3:50 - 29.03.2024, 17:39 – Luna în Scorpion

Încă o dată, Luna este în Scorpion și în scădere. În astfel de zile suntem adesea mai stresați decât de obicei. Dar având în vedere absența aspectelor stresante, tonul intern va oferi multor persoane posibilitatea de a se implica în procese complexe și de a nu renunța.