ro
info@urania.md 022-755-644

Eată și ultima lună de primăvară!

Natura ne încântă prin strălucirea și frumusețea ei!

Dar din evenimentele astrologice, mă bucur că coridorul de eclipsă se va încheia în această lună, iar retro Mercur se va întoarce în mers direct în curând!

5.05 - Eclipsa de Luna, coridorul eclipselor se incheie. Vor fi puse întrebări legate de finanțe, proprietate, resurse fizice și materiale. Pot apărea schimbări semnificative în viața fiecărei persoane și în viața societății în ansamblu. Adica timpul indicat finalizarii cazurilor vechi, precum si psihoanalizei profunde sau practicilor energetice. E timpul să renunți la amintirile negative, frică etc. Plătește vechile datorii. În ziua eclipsei, nu este recomandat să începeți ceva important. În ziua eclipsei, ar trebui să citești rugăciuni (pe care le cunoști), mantre, să meditezi, să faci o baie. Cel mai potrivit ar fi, să mai așteptăm încă 3 zile după eclipsă, pentru că. influenţa lui va fi menţinută.

7 mai - Venus intră în Rac. Momentul este excelent pentru consolidarea relațiilor. Grija pentru cei dragi este pe primul loc. Poți înțelege multe despre tine, despre persoana iubită și despre relațiile care te leagă.

15.05 - Mercur s-a întors în mișcare directă. Bineînțeles, încă prinde încet viteza, așa că întârzierile asociate cu informarea și comunicarea încă mai rămân  (viteza lui Mercur va crește treptat și va reveni în sfârșit după 31 mai), dar este deja posibil să faceți planuri, să negociați, să cumpărați echipamente. , mergi in locuri in care inca nu ai fost si ne atîrnăm cu mare incredere față de informatiile primite.

16 mai - Jupiter intră în Taur. Aceasta este perioada în care obiectivele devin mai specifice și măsurate. Va exista dorința de a îndeplini planul în totalitate. Interesul material va fi pe primul loc, ceea ce ne va încuraja să atingem succesul. Sunt posibile investiții mari, achiziții, precum și profituri serioase în afaceri. În versiunea negativă - extravaganță. Este important să vă amintiți nu numai despre proprietatea dvs., ci și despre bunăstarea și prosperitatea publică.

20 mai - Marte intră în Leu. Luminozitatea, entuziasmul, încrederea în sine, capacitatea de a se prezenta profitabil vor contribui la succes. In aceasta perioada imi doresc ca lucrarea sa fie remarcata si chiar notata. Este dificil să respectăm ordinele date într-un mod nepoliticos, deoarece în acest moment preferăm să dăm ordine noi înșine.

21 mai - Soarele intră în Gemeni. Perioada este favorabilă pentru studiului, autoeducației, promovării examenelor, susținerii tezelor și lucrărilor. În acest moment, este bine să începeți o nouă lucrare intelectuală sau să reveniți la una abandonată anterior și să o terminați. Un moment bun pentru scris sau jurnalism.

Zile favorabile mai 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

08.05.2023, 21:23 - 23:27 - Luna în Săgetător

Da, intervalul este destul de mic, dar poate va veni cuiva la îndemână. Pentru a face o achiziție într-un magazin online, lansați o reclamă, faceți o programare, nu aveți nevoie de mult timp. Dacă cineva pleacă într-o excursie și poate coordona singur ora de plecare, această perioadă poate fi potrivită, iar biletele pot fi achiziționate și în acest moment. Amintiți-vă doar de particularitatea perioadei - retro Mercur.

12.05.2023, 17:30 - 13.05.2023, 6:14 - Luna în Vărsător

În această seară de vineri, Luna în Vărsător poate da o dispoziție pozitivă și ușoară, poate promova comunicarea (vă puteți întâlni cu prietenii), poate învăța și poate promova idei interesante. Amintiți-vă doar că nu este bine sa începeți ceva nou - Mercur este retrograd.

13.05.2023, 18:15 - 15.05.2023, 5:35 - Luna în Pești

O poziție foarte bună pentru weekend - relaxați-vă, dormiți liber, bucurați-vă de liniște, muzică, meditați, faceți băi relaxante. E bine să fii în natură, mai ales lângă apă, să mergi la cinema, de exemplu, la o fantezie romantică. Dacă, măcar parțial, aceste recomandări sunt îndeplinite, toată săptămâna, vei fi plin de forță.

22.05.2023, 6:30 - 24.05.2023, 12:11 - Luna în Rac

Început de săptămână liniștit, lin. Luna crește deja. Racul este un semn cardinal. Un moment bun pentru acțiuni, lansare de proiecte promițătoare, dezvoltare. Implicați-vă în procese calm, fără agitație, cu încredere. Atenția și grija în relația cu cei dragi vor da cu siguranță un răspuns, vor forma o atmosferă spirituală în aceste zile.