ro
info@urania.md 022-755-644

Mijlocul toamnei! Natura ne încântă cu imaginile sale uimitoare colorate. Plimbați-vă mai des și bucurați-vă de ultimele zile calde. Acesta este cel mai bun mod de a evita conflictele și confruntările.

 

9.10 – Venus trece în semnul Fecioarei. În această perioadă se observă o răcire a fervoarei amoroase. Emoțiile sunt reținute, totul în relații este analizat și cântărit. O mare importanță se acordă lucrurilor mărunte; cel mai mic fleac poate răci scânteia sentimentelor în curs de dezvoltare.

12.10 – Marte trece în semnul Scorpionului. Ambițiile personale, rivalitatea și dorința de putere se intensifică. Oamenii care sunt capabili să acționeze activ vor putea găsi o modalitate de a-și realiza dorințele și obiectivele. Pot exista situatii care vor necesita interventie imediata, precum si un mare stres fizic si psihic. În momentul pericolului, toate forțele sunt mobilizate și sunt dezvăluite rezervele interne de energie, ceea ce va ajuta la trecerea testului.

22.10 – Mercur trece în zodia Scorpion. În comunicare crește tendința de a face replici sarcastice, sarcasm, dorința de a controla interlocutorul și de a rezolva ghicitori complexe. Moment bun pentru consulitari psihologice.

23.10 – Soarele trece în semnul Scorpionului. Nu este o perioadă ușoară; vrei senzații tari și o viață bogată emoțional. Uneori poate fi dificil să faci față presiunii interne a energiei; este mai bine să te ferești de provocări. Un moment favorabil pentru activități de curățare și practici energetice sub supravegherea unui specialist.

Zile favorabile august 2023

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus; acestea sunt perioade în care Luna, înainte de a părăsi semnul, este doar pe aspecte armonioase).

1.10.2023, 4:18 - 3.10.2023, 4:19 – Luna în Taur

Se dovedește a fi o perioadă destul de lungă, dar nu ideală.Luna va avea un aspect tensionat, dar nu critic. Încearcă să nu-ți satisfaci dorințele. Luna în Taur cere încetineală. Nu ar trebui să planificați evenimente prea active pentru această zi. Fă totul cu plăcere. Pe 2 octombrie, poți să mergi la cumpărături, să gătești mâncare delicioasă și să mergi la un salon de frumusețe.

9.10.2023, 23:36 - 10.10.2023, 12:36 – Luna în Leu

Când Luna se află în acest semn, interesul personal este adesea un bun factor de motivare. Dacă faci ceea ce este important și interesant, vei obține un rezultat cu adevărat satisfăcător. Răsfățați-vă la cumpărături. De asemenea, puteți planifica un program cultural și de divertisment, care ar fi frumos împreună cu copiii.

12.10.2023, 18:43 - 23:10 – Luna în Fecioară

Astăzi va fi mai ușor să ne întâlnim și să facem multe lucruri utile, chiar și într-un interval atât de scurt. Luna nouă se apropie, așa că nu plănuim să începem proiecte pe termen lung. Bun pentru lucrul cu informații, numere, documente, detalii, pentru a pune lucrurile în ordine. Principalul lucru este să distribuiți energia corect și rațional. Ai grijă de sănătatea ta.

17.10.2023, 8:05 - 18:43 – Luna în Scorpion

Astăzi este posibil să se rezolve situații foarte dificile, care gestează de mult timp și profund, și au creat disconfort. Aceasta se poate referi la relații (poate să convină asupra unui acord de pace, fie se pune capăt); sănătate (pentru a efectua o operație repetată și deja reușită), muncă (pentru a îmbunătăți deficiențele).

19.10.2023, 20:53 - 22:01 – Luna în Săgetător

Interval mic, dar atenție. Luna este în creștere, în semn de foc, proiectele lansate, campaniile publicitare, CV-urile trimise sau pur și simplu intențiile vor avea o dinamică bună și perspective favorabile.

25.10.2023, 12:52 - 26.10.2023, 9:38 – Luna în Pești

În această perioadă, mențineți echilibrul emoțional, luați decizii intuitiv și totul se va alinia corect; se poate întâmpla ca abordarea rațională să fie incorectă. Încercați să faceți ceea ce vă încălzește sufletul. E bine să asculți muzică, să fii în natură, să mergi la biserică.