ro
info@urania.md 022-755-644

A sosit primăvara și probabil fiecare femeie este în așteptarea de a-și schimba look-ul, iar noi venim cu câteva recomandări pentru a alege perioada perfectă de a merge la coafor.

Fazele lunii exercită o influență extremă asupra menținerii sănătății noastre, atât corporale, cât și sufletești, deoarece energia lunii influențează tot ce este viu pe Pământ. Strămoșii noștri cunoșteau influența fazelor lunii asupra organismului și își coordonau diferitele activități în funcție de aceasta. Astfel, pentru a avea un păr ce va crește mai repede și mai sănătos, trebuie să ne tundem când luna este în creștere. Iar dacă optăm pentru un păr ce va crește mai lent și mai fin, atunci alegem să ne tundem în zilele cu luna descrescătoare. Zilele cu luna descrescătoare sunt perfecte atât pentru tunsori scurte cât și pentru epilare.

Luna Aprilie este o perioadă dificilă în acest an, deoarece până pe 15 aprilie , Venus – planeta frumuseții și feminității, este în mișcare retrogradă, și nu se recomandă în această perioadă mersul la coafor, căci coafura sau tunsoarea pe care o veți alege poate fi nu exact ce v-ați dorit. Dar dacă aveți nevoie urgent de o programare la coafor în prima jumătate a lunii aprilie, când Venus este retrograd, atunci cel mai potrivit, ar fi zilele de 5,8 aprilie .

Din 16 aprilie, Venus își revine la mișcarea sa directă, și atunci putem merge în siguranță la shopping, și la coafor. Dacă vrem un păr ce va crește mai repede și va fi mai puternic și sănătos, atunci neapărat programați-vă o vizită la coafor în data de 27 aprilie. Dacă optați pentru o tunsoare scurtă, care să-și mențină mai mult timp forma, și părul să crească mai lent, atunci zilele potrivite pentru o tunsoare ar fi 16,17 aprilie .

Zilele nefavorabile pentru o vizită la coafor sunt 22, 24 aprilie . Încercați să evitați orice manipulare cu părul în aceste zile căci efectul poate fi neprevăzut, iar rezultatul va dura pe un termen lung, căci luna va fi în descreștere în aceste zile.

Să aveți o primăvara frumoasă și o vizită la coafor cât mai reușită!