ro
info@urania.md 022-755-644

Mișcarea retrogradă a lui Marte are loc conform acelorași legi ca și mișcarea retrogradă a lui Mercur, doar că în diferite intervale de timp – aproximativ o dată la doi ani. La fel, tema și domeniul de aplicare a experienței lui Marte este diferit.
Marte – este planeta a activității noastre, a acțiunilor. Acesta definește modalitatea costurilor de energie, în scopul de a atinge obiectivele noastre, atât în ​​viața personală cât și în domeniul social. Pur și simplu Marte, în primul rând este asociat cu activitatea, unde se pierde cea mai mare parte a energiei noastre. Prin urmare, în timpul perioadei când Marte este retrograd, mulți dintre noi pot să-și analizeze modul în care își pierd puterea și energia personală, la fel și activitatea de bază.

Marte retrograd poate aduce și rivali din trecut, concurenți, cei care stimulează activitatea noastră și nu ne-au permis să ne relaxăm. El ne dă posibilitatea de a încerca încă o dată să ne atingem obiectivele, care anterior au fost inaccesibile. Cu toate acestea, nu este necesar să se investească mai mult, Marte retrograd vă dă putere pentru a realiza ceea ce vă doriți pe o durată lungă de timp. De multe ori acțiunile noastre în acest moment sunt fără o bază solidă, și același lucru este valabil și pentru rezultatele lor.

Conform cercetărilor de către astrologul american Jacob Schwartz, istoria arată că războaiele ce au început când Marte era retrograd, de obicei sfârșeau cu pierderi.
Ar trebui să fim precauție. În această perioadă, suntem adesea nerăbdători, tensionați, iritabili, impulsivi, pasiv-agresivi sau predispuși la certuri.

Nu ar fi în plus să accentuăm și alte detalii:
– dispozitivele tehnice achiziționate în această perioadă, sunt predispuse să se defecteze mai des decât acelea ce sunt procurate când Marte este direct;
– activitatea sexuala poate fi dăunătoare;
– procesele juridice ce au fost inițiate în timpul când Marte este retrograd, au tendința de a se întoarce împotriva reclamantului, agresiune de multe ori se întoarce împotriva agresorului;
– călătoriile pot fi periculoase;
– afacerea începută, poate atrage probleme din cauza conflictelor sau ostilității.

Dar nu uitați că violența naște violență, că multe probleme externe și conflicte, sunt o reflecție a imperfecțiunii noastre interioare și lipsa armoniei. Această perioadă este o oportunitate bună de a ne analiza pe noi înșine, să evaluăm acțiunile și intențiile noastre, de a revizui obiectivele și modalitățile de realizare a acestora. Poate ne pierdem energia pentru ceva neimportant, dar în paralel, lăsăm fără atenție ceva ce este cu adevărat important pentru noi. Și eșecuri în afaceri, este un indicator că ceea ce facem, o facem utilizând o metodă incorectă, sau facem nu ceea ce ar fi trebuit să facem. Acum și avem posibilitatea de a urmări și de a verifica efectul lui Marte retrograd, care a pornit mișcarea retrogradă pe 1 martie 2014, în 28 grade Balanța, și se va întoarce la mișcarea directă pe 20 mai 2014, în 10 grade Balanța.